Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 12-12-2007, 01:28   #1 (permalink)
DJ BURAK
Özel Üye

DJ BURAK - ait Avatar

Üye No : 66
Yer : KEBAP-ŞALGAM & BİCİ MERKEZİ
Uydu Alıcısı : Sky-Star 2
Cep Telefonu : Nokia N73
Tuttuğu Takım : Galatasaray
Teşekkür: 119
188 Konuda 754 kere teşekkür aldı.
Tecrübe Puanı: 80
DJ BURAK has a reputation beyond reputeDJ BURAK has a reputation beyond reputeDJ BURAK has a reputation beyond reputeDJ BURAK has a reputation beyond reputeDJ BURAK has a reputation beyond reputeDJ BURAK has a reputation beyond reputeDJ BURAK has a reputation beyond reputeDJ BURAK has a reputation beyond reputeDJ BURAK has a reputation beyond reputeDJ BURAK has a reputation beyond reputeDJ BURAK has a reputation beyond repute
Icon (13) @djkedix arkadaşımızı askere uğurladık...

forumumuzda son birkaç ayda çok büyük hizmetleri geçmiş olan [Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir.Üye olmak için tıklayın!]] arkadaşımızı vatani görevini yapması için bu akşam 22:30 civarında Bingöl'e uğurlamış bulunmaktayız.
Forumumuzun film download bölümünü birdenbire hareketlendiren ve bu sayede büyük katkıları olan arkadaşımıza, vatani görevinde başarılar diliyoruz.

not: hissettiklerimi belki anlatmayacağım ama; yine de denemek istiyorum müsaadenizle:

çocukluğumuzdan beri kendime en yakın hissettiğim arkadaşımdır kendisi. kardeşim ne ise @djkedix te odur.
Otobüsüne binerken vedalaşamadım bile. içimde bir yerler "cızz" deyiverdi sanki o anda. Ve sarılmak istemedim. biliyorum ki tutamayacaktım kendimi.
Otobüs yavaşça ilerlerken ben de kendimi ıssız bir adaya düşen tek bir insanmışım gibi hissettim. çünkü ne zaman birinin sesini duyma gereği hissetsem hep onu arardım. hemen hemen her gün...

otobüsün arkasından bakarak; "acaba ben de askere giderken, o da kendisini benim şu anki hissettiğim gibi mi hissetmiştir acaba" diye geçirdim.

Tez zamanda vazifeni bitirip aramıza dönmen dileklerimizle...

HAYIRLI TEZKERELER...
DJ BURAK isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla