bu konuyu yöneticiler olarak aramızda konuşarak bir sonuca ulaşabilirdik...
Acele; özellikle de suçlayıcı tavrı anlayabilmiş değilim.
@djkedix, kendimi tanıdığımdan beri en iyi ve en yakın arkadaşımdır. birçok foruma üye olmasına rağmen hiçbirine mesaj dahi yazmamaktadır. benim büyük ikna çabalarım sonucunda ailemizde paylaşım yapmaya başladı. çok mutlu olmuştum. Çünkü artık insanlar internet dünyasına alıştıkça bilgisayar yazılımları, uydu işlemleri ve filmler ile ilgilenir oldular. bizim forumumuzun da en büyük eksiği film alanı idi. çalışmalarını görüyoruz hep beraber. hatta hatırlayın. ben konu açtım. "foruma üye olma istatiğimiz çok artıyor" diye. Arkadaşım olduğu için söylemiyorum ama bence bundaki en büyük etken @djkedix arkadaşımızın konuları. teşekkür edilen konulara bakın isterseniz...
neyse. konuyu fazla uzatmak istemiyorum. ortada bir yanlış anlaşılma olduğuna inanıyorum. ve isteğimi tekrarlıyorum: bu konuyu aramızda görüşerek sonuçlandırabiliriz.
ben nasıl ki @djkedix arkadaşımı mod yaparken gerekli görüşmeleri yapmışsam; yetkisi elinden alınırken de bir-iki görüşmeden sonra onay alınabilirdi diye düşünüyorum.
arkadaşım o kadar alçak gönüllü ki; ben onu süper moderatör yapma isteğimi bile kabul etmedi.
ve merak etmeyin. O, yetki delisi bir insan değildir. tanımadığımız kişiler hakkında yorum yaparken dikkatli olalım... iyi akşamlar.