değerli site yönecilerimdem, diğer tüm yetkili arkadaşlardan ve üyelerimizden özür dilerim. art niyetim olmaksızın kendi mod olduğum bölümdeki konuları ilgili yerlerine taşıma çabasında iken diğer hiçbir bölüme girip herhangi bir işlem yapmadığımı ve sadece film bölümünde iken 3 adet aynı statüdeki filmi ilgili yere taşımakta kullandığım çoklu konu kaydırma butonunu seçmem ve beraberinde diğer konuları içinde olmadığım halde taşıma yaptığım yere taşıdığını onay butonundan sonra bu sonuçla karşılaştım. Bu durumu sayın site adminimizle ve administratörümüzle hemen görüştüm. Durumun bundan ibaret olduğunu beni isterseniz forumda atabilirsiz haklısınız dedim evet hakettim belki çoğunuz atsalar dediniz hepiniz haklısınız başka sözüm yok hiçbirinize. ama adminimizle iletişim kurup özür mü diledim ve bu durumun yukardaki şekilde aksettiğini başka herhangi bir işlem yapmadığımı belirttim. foruma girmemezlik yapmadım. c.tesi mesai saattim bitti ve işyerimden ayrıldım. evimde internette yoktur. tüm paylaşımlarımı çalışmalarımı işyerimden mesai saati ve sonrasında işyerimde kalarak yaptayım.
Tekrardan başta admin ve administratorüm olmak üzere ve beni art niyetim olmadığını benimde forum için birşeyler yapmaya çalıştığımı benimsedikleri için sonsuz saygılarımı sunar ve diğer tüm arkadaşlardan özürmü kabul etmelerini, sorunu gidermek için elimden geleni yapacağımı belirtmek isterim. Hepiniz haklısınız, herkesin emek verip paylaştığı konuları belkide silebilirdim, çok şükür ki olmadı. benden kaynaklanan ama yazılımsal ağırlıklı bu durumdan dolayı üzgün olduğumu bilmenizi isterim. Anlayışınıza sığınıyorum...
ÖZÜR DİLERİM...