|
||
Sık Kullanılanlara Ekle
Ana Sayfam Yap
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Admin
![]() Üye No : 2
Yer : İstanbul
Uydu Alıcısı : DREAMBOX500s
Cep Telefonu : NOKİA 6300
Tuttuğu Takım : Galatasaray
Teşekkür: 281
704 Konuda 2,997 kere teşekkür aldı.
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Doktor'un açıklaması:
dikkat....cihazların garantilerinin çoğu bittiğinden yazılmları uygularken yapılacak hatalarda sorumluluk almanız gerekeceğini,önemle hatırlatırım...önce yazılımları tecrübeli arkadaşların denemesini ve onay bekleyin,hangi yazılımı yüklemeniz gerektiği ve loader hakkında yardınm isteyin,emin olmadığını işlemler yapmayın 200x fta ve cı eklenecek hazırlanıyor. sadece tps güncellendi FREEX AÇARMI *** WİEW AÇARMIİGELECEKMİ vb SORULAR sormayın..zaten serideki hafıza limitleri sondadır,bazı arkadaşlar hala sorunun yenilere veriliyor eskilere yok olduğunu savunuyor,son kez söylüyorum bu yazılımların desteği AUTO YADA 2 GÜNLÜK geçici EMU olayları için VERİLEMEZ.. ve verilmeyecek,saçma sapan şahsiyetsizler yüzünden artık iyice bunaldım..daha satıldığında emu bile olmayan cihazlara eldeki imkanları zorlayarak destek vermeye çalışrken herkesin neyi ve ne hakla istediğini bilme zamanı,emu desteği ile geçici EMU ÇÖZÜMLERİNİ bu seride vermemiz imkansız,yani her 2 günde bir bu yazılımları veremeyiz ve stabil altyapıyı değiştiremeyiz..bu böyle bilinsin..şimdi çıkıp birileri gine yok unutulduk yok yenilete var vb saçmalıklara başlarsa o zaman bende anlamayanlar için bundan sonra firmayla muhatap olun ben yokum derim olur biter..artık nankörlerden bıktım.onun dışında yazılım altyapısı izin verdiği sürece yazılım desteğiniz kesinlikle sürecek ama DİĞERLERİ ŞUNU AÇIYOR vb laflarını unutun...beni hiç ilgilendirmiyor,beni ilgilendiren yazılımları sürdürebilmek..hepsi bu. Mach1 Mpl den Alıntıdır...Emeği geçenlere teşekkürler..
"...Türk milletinin karakteri yüksektir. Türk milleti çalışkandır, Türk milleti zekidir. Ne mutlu Türk'üm diyene!" Gazi Mustafa Kemal Atatürk NOT: Lütfen yeni ekliyeceğimiz Yazılım Ve Softcam Dosyalarını 1NOLU MESAJA Ekleyelim Dreambox'lara FTP ile nasıl bağlanılır? (FlashFXP Kullanımı) Dream Up İle DREAMBOX İmage Yüklenmesi s40v3 Oyunlar [__6300,6280,5300,6233,6234,6270 ...__] 3250 5500 8800 E50 E61 E65 N70 N80 N90 N91 N93 N95 N95 8GB Symbian Oyunlari Kaspersky Key Finder V1.4.2 Kaspersky Key Bulan Program Bu Alanda Sİzleri Bekliyor ![]() |
|
|
|
| Sponsor Bağlantılar | |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|