Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 22-03-2008, 21:33   #6 (permalink)
mr_ram
Daimi Üye

mr_ram - ait Avatar

Üye No: 37994
Yer: yazilmiş bir düş
Meslek: öğreniyor
Uydu Alıcısı: Türksat
Cep Telefonu: mr_ram +∞-∞
Tuttuğu Takım: Konyaspor
Teşekkür: 108
317 Konuda 3,200 kere teşekkür aldı.
Tecrübe Puanı: 322
mr_ram has a reputation beyond reputemr_ram has a reputation beyond reputemr_ram has a reputation beyond reputemr_ram has a reputation beyond reputemr_ram has a reputation beyond reputemr_ram has a reputation beyond reputemr_ram has a reputation beyond reputemr_ram has a reputation beyond reputemr_ram has a reputation beyond reputemr_ram has a reputation beyond reputemr_ram has a reputation beyond repute
mr_ram - MSN üzerinden Mesaj gönder
Tanımlı Cevap : ESET Smart Security v3.0.645.0 Business Edition full

Alıntı:
subhi´isimli üyeden Alıntı[Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir.Üye olmak için tıklayın!]]
Bilmeyenler için bir itiraf, proğramı denemiş kuramamıştım. Proğramın çalışmadığını iddia ediyordum. Hata bendeymiş, senden özür dilerim kardeşim. Emeğine sağlık canım kardeşim.
ne demek abi hepimizin hatalari olur ben gencim sizlerden ögrenecegim cok şey var ben daha cok yanliş yapacagim yanlişlarimdan kurulu prensiplerim olacak yanliş yaptiklarimdan dogru sonuçlar çikaracagim (kendimi öyle kandiracagimm)ve en son görecegim şey yalan dedigim dünyada dogrulari aramakla yaptigim ahmakligi görecegim
mr_ram isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla