Konu: Günlük
Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 20-03-2008, 09:43   #2 (permalink)
subhi
Süper Moderatör

subhi - ait Avatar

Üye No: 13379
Yer: =>=>[MERSİN]<=<=
Meslek: Kamu Personeli-(A.Ö.F.)Öğrenci
Uydu Alıcısı: Regal
Cep Telefonu: Nokia (6260 & 2100)
Tuttuğu Takım: Fenerbahçe
Teşekkür: 67
358 Konuda 1,947 kere teşekkür aldı.
Tecrübe Puanı: 197
subhi has a reputation beyond reputesubhi has a reputation beyond reputesubhi has a reputation beyond reputesubhi has a reputation beyond reputesubhi has a reputation beyond reputesubhi has a reputation beyond reputesubhi has a reputation beyond reputesubhi has a reputation beyond reputesubhi has a reputation beyond reputesubhi has a reputation beyond reputesubhi has a reputation beyond repute
Tanımlı Cevap : Günlük

Alıntı:
fhtalpbrn´isimli üyeden Alıntı[Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir.Üye olmak için tıklayın!]]
Arkadaşlar.Forumumzda herşey mevcut tek günlüğümüz eksikkti.o da olsun dedim.ve gerekli yeri bulamadığım için bu konuyu buraya açıyorum.

***Günlüğün özelliği bugün yaptıklarınızı,güzel yada kötü olayları burada paylaşmaktır.herkeze iyi sohbetler diler....

ÖRN : BUGÜN OKULA GİTTİM.ÇOK SIKICIYDI MESELA YANİ...
1-) İlk ben sizi hayırladım, ilk teşekkürü benetmek istedim. Dün açtığınız konuları araştırdım teşekkür edebilecek kapalı konu göremedim. Bugün teşekkür edebildim. İlk cevabı da ben yazmak istemiştim, Teşekkür ve cevapta da inşaallah ilkimdir.
2-) Çok iyi oldu bu günlük. Adı üstünde günlük ama ben günden değil, dünden gireceğim konuya; sizi dün tanıdık, bugün şahsınız nezdinde yeni görevinizin tekrar hayırlı olmasını diliyorum. Bu cevabım günlük değil bir seferlik dünlük oldu, bir daha olmayacaktır.
Herşeyin gönlünce olmasını bir sloganla bitirmek istiyorum. "Birimiz hepimiz, hepimiz SatBoard.Org için." Sevgiler, saygılar.

İndirdiğiniz her dosyayı,
mutlaka virüs taramasından geçiriniz!
Nezaketle haklı eleştirinizi yapın.
Ancak, NAHOŞ KÜFÜRDEN UZAK DURUN !

Konu subhi tarafından (20-03-2008 Saat 09:45 ) de değiştirilmiştir.
subhi isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla